Snapper reteta cu ardei gras Salsa ar putea satisface pofta Mexican în jurul valorii de 12 minute. O porție conține 45 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți piper jalapeno, ulei de măsline, file de snapper pe piele și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Snapper Cu Salsa De Ardei Gras, Snapper cu crustă de cartofi cu Salsa de ardei gras, și Snapper cu crustă de cartofi și ierburi cu Salsa de ardei galben pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face salsa, combinați ardeiul gras, avocado, jalapeno, ceapa, sucul de lămâie, pătrunjelul și 1 linguriță de ulei într-un castron mediu; se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte.
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul de lingură rămas peste mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Așezați snapper, cu pielea în jos, în tigaie; condimentează cu sare și piper. Gatiti pana cand pielea este aurie, 3 pana la 4 minute. Întoarceți și gătiți până la opac, încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Împărțiți salsa uniform între patru farfurii de servire; deasupra cu snapper, cu pielea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.