Snapper cu dovlecei și ciuperci

Snapper cu dovlecei și ciuperci
Snapper cu dovlecei și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,51 USD pe porție. O porție conține 252 calorii, 32g de proteine, și 9g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Această rețetă de la Taste Of Home necesită conserve de roșii, busuioc sau, ciuperci și ceapă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 82%. Încearcă Snapper roșu cu fenicul și ciuperci, Snapper roșu aburit cu ciuperci și ghimbir, și Snapper cu dovlecei și roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, sotati dovleceii, ciupercile și ceapa în 1 lingură de ulei până când sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă roșiile, busuiocul, oregano, sarea, piperul și fulgii de piper, dacă se dorește. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 12-15 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(tub Mare)(tub Mare)
3
Între timp, într-o altă tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți fileurile în uleiul rămas la foc mediu timp de 4-6 minute pe fiecare parte sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se servește cu amestec de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Snapper în meniu? Încercați să vă asociați cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Arbaleta Sonoma Pinot Noir cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Îmbătrânit în stejar francez, acest Pinot Noir are o culoare granată frumoasă, cu arome de cireș Bing, zmeură roșie, condimente de copt și note subtile de vanilie. Prezintă o moliciune luxuriantă pe palat, cuplată cu arome de fructe concentrate roșii și albastre, cu un miez de cireș și zmeură închisă cu note orale violet violet. Corp mediu cu aciditate echilibrată care ridică aromele.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Revista