Snapper cu dovlecei și ciuperci
Snapper cu dovlecei și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,51 USD pe porție. O porție conține 252 calorii, 32g de proteine, și 9g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Această rețetă de la Taste Of Home necesită conserve de roșii, busuioc sau, ciuperci și ceapă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 82%. Încearcă Snapper roșu cu fenicul și ciuperci, Snapper roșu aburit cu ciuperci și ghimbir, și Snapper cu dovlecei și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, sotati dovleceii, ciupercile și ceapa în 1 lingură de ulei până când sunt fragede.
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă roșiile, busuiocul, oregano, sarea, piperul și fulgii de piper, dacă se dorește. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 12-15 minute sau până când legumele sunt fragede.
Între timp, într-o altă tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți fileurile în uleiul rămas la foc mediu timp de 4-6 minute pe fiecare parte sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Se servește cu amestec de legume.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Snapper în meniu? Încercați să vă asociați cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Arbaleta Sonoma Pinot Noir cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Îmbătrânit în stejar francez, acest Pinot Noir are o culoare granată frumoasă, cu arome de cireș Bing, zmeură roșie, condimente de copt și note subtile de vanilie. Prezintă o moliciune luxuriantă pe palat, cuplată cu arome de fructe concentrate roșii și albastre, cu un miez de cireș și zmeură închisă cu note orale violet violet. Corp mediu cu aciditate echilibrată care ridică aromele.