Snapper cu ardei verde și roșii

Snapper cu ardei verde și roșii
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Snapper cu ardei verde și roșii ar putea fi o rețetă super de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 232 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, fileuri de cambulă, sos de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Snapper Cu Vârf De Roșii Zippy, Snapper la grătar în stil spaniol cu Salsa de roșii și măsline verzi, și Snapper Roșu Cu Vârf De Creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Tăiați 1 foaie (24x18 inci) de folie rezistentă; pulverizați cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Puneți ceapa tocată grosier, ardeiul gras și roșiile pe centrul foii. Aduceți 2 laturi de folie peste legume, astfel încât marginile să se întâlnească. Sigilați marginile, făcând o pliere strânsă de 1/2 inch; pliați din nou, permițând spațiu pentru circulația și expansiunea căldurii. Îndoiți alte părți pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
TomateTomate
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Puneți pachetul de legume pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gatiti 6 minute, rotind o data. Între timp, într-un castron mare, amestecați ceapa, oțetul, sarea, cimbru și sosul de piper; pus deoparte. Gatiti orezul in apa conform indicatiilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
LegumeLegume
OțetOțet
CeapăCeapă
CimbruCimbru
ApăApă
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
BolBol
5
Pulverizați coșul de pește și grătar care are blat de blocare cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Puneți peștele în Coș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
7
Așezați pe grătar cu pachet de legume. Rotiți pachetul de legume cu 1/2 tură. Acoperiți grătarul; gătiți 8 până la 12 minute, întorcând peștele o dată, până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Așezați peștele pe platoul de servire; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
9
Tăiați X mare în partea de sus a pachetului; pliați cu atenție folia înapoi pentru a permite aburului să scape.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Adăugați legume la grătar și pătrunjel în amestecul de ceapă verde; aruncă. Lingură peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
LegumeLegume
PătrunjelPătrunjel
PeștePește
11
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista