Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Snapper cu ardei verde și roșii ar putea fi o rețetă super de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 232 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, fileuri de cambulă, sos de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Snapper Cu Vârf De Roșii Zippy, Snapper la grătar în stil spaniol cu Salsa de roșii și măsline verzi, și Snapper Roșu Cu Vârf De Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Tăiați 1 foaie (24x18 inci) de folie rezistentă; pulverizați cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
3
Puneți ceapa tocată grosier, ardeiul gras și roșiile pe centrul foii. Aduceți 2 laturi de folie peste legume, astfel încât marginile să se întâlnească. Sigilați marginile, făcând o pliere strânsă de 1/2 inch; pliați din nou, permițând spațiu pentru circulația și expansiunea căldurii. Îndoiți alte părți pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Legume
Tomate
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
4
Puneți pachetul de legume pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gatiti 6 minute, rotind o data. Între timp, într-un castron mare, amestecați ceapa, oțetul, sarea, cimbru și sosul de piper; pus deoparte. Gatiti orezul in apa conform indicatiilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte
Legume
Oțet
Ceapă
Cimbru
Apă
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Bol
5
Pulverizați coșul de pește și grătar care are blat de blocare cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Puneți peștele în Coș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
7
Așezați pe grătar cu pachet de legume. Rotiți pachetul de legume cu 1/2 tură. Acoperiți grătarul; gătiți 8 până la 12 minute, întorcând peștele o dată, până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Așezați peștele pe platoul de servire; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
9
Tăiați X mare în partea de sus a pachetului; pliați cu atenție folia înapoi pentru a permite aburului să scape.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
10
Adăugați legume la grătar și pătrunjel în amestecul de ceapă verde; aruncă. Lingură peste pește.