Smântână, Cheddar și vafe de cartofi de arpagic

Smântână, Cheddar și vafe de cartofi de arpagic ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 208 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 7. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de amestec de clătite de cartofi, lapte, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Omletă Cu Cheddar, Arpagic Și Smântână, Prăjituri Cu Cartofi Cu Smântână-Arpagic, și Cartof Copt De Bază Cu Slănină, Smântână Și Topping De Arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți un fier de vafe cu spray de gătit și preîncălziți.
Combinați praful de copt și amestecul de clătite de cartofi într-un castron mare.
Puneți laptele, smântâna și oul într-un castron mediu; se amestecă bine cu un tel.
Adăugați amestecul de lapte în amestecul de clătite de cartofi, amestecând până se omogenizează. Îndoiți brânza și arpagicul.
Puneți aproximativ 1/2 cană de aluat pe fierul de vafe fierbinte, răspândind aluatul pe margini. Gatiti 3 pana la 5 minute sau pana cand ati terminat; repetați procedura cu aluatul rămas.