SMUCKER ' s-a umplut cu pâine prăjită franceză

SMUCKER ' s-a umplut cu pâine prăjită franceză
Toastul francez umplut de la Smucker ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru masa de dimineață. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 324 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime. 28 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți ouă, pâine, suc de portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare includ SMUCKER ' s-a umplut cu pâine prăjită franceză, Cinnamon Toast Crunch De Mere Acoperite Cu Mere Umplute Pâine Prăjită Franceză, și Pâine Prăjită Franceză Umplute.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 225 grade F. Pulverizați grătarul cu spray de gătit fără stick.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Amestecați ingredientele de umplere într-un castron mic până când sunt ușoare și pufoase. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Tăiați pâinea în 10 până la 12 felii, cu grosimea de aproximativ 1-1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
4
Tăiați o felie mică de-a lungul vârfului fiecărei bucăți, creând un buzunar în mijloc. Umpleți cu o lingură de umplutură.
5
Se amestecă împreună ouăle, jumătate și jumătate, vanilia și nucșoara. Înmuiați pâinea în amestecul de ouă și gătiți pe tava pregătită până când ambele părți se rumenesc, având grijă să continuați să umpleți buzunarul de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Așezați feliile fierte pe foaia de copt și puneți-le în cuptor pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Căldura se păstrează în cratiță mică până se topește. Se amestecă sucul de portocale și extractul de migdale. Pentru a servi, stropiți peste pâine prăjită franceză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista