Smoothie Verde Rapid

Smoothie Verde Rapid
Smoothie verde rapid ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 1 porții cu 548 calorii, 22g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână kale, unt de arahide, măr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 95%. Încercați Smoothie rapid de detoxifiere verde pentru un mic dejun mai sănătos, Cum se construiește un Smoothie Perfect (+un Smoothie verde cu mentă de ciocolată !), și Ananas Strawberry Smoothie și Green Smoothie Ebook pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați kale, lapte, banană, măr, pere, ovăz, unt de arahide, făină de semințe de in, germeni de grâu și pătrunjel într-un blender până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De In MăcinateSemințe De In Măcinate
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Germeni De GrâuGermeni De Grâu
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
KaleKale
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista