Smoothie De Weekend Cu Vârf

Smoothie De Weekend Cu Vârf
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați un Smoothie de weekend. Această rețetă servește 4. O porție conține 174 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți coajă de portocală, pene portocalii, căpșuni și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Week-End Warrior Pi Oktava Colada Smoothie, ciocolată Avocado smoothie + chestii de weekend, și Smoothie Portocaliu Spiked pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un blender, combinați căpșunile congelate, sucul de portocale și coaja de portocală. Puls pentru a tăia grosolan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați lichior de portocale, iaurt congelat și zahăr. Continuați să amestecați până când este netedă și spumoasă. Împărțiți între 4 pahare mici și garnisiți cu o pană portocalie și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
Piersici Tăiate Felii Congelate, Neîndulcite, DecongelatePiersici Tăiate Felii Congelate, Neîndulcite, Decongelate
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista