Smoky sunca-și-porumb Chowder

Smoky sunca-și-porumb Chowder
Smoky Ham-and-Porumb Chowder ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.06 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 680 calorii. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, smântână grea, coajă de șuncă îndepărtată și rezervată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Pudră De Porumb Fumurie, Pudră De Porumb Fumurie, și Șuncă Afumată Și Pudră De Porumb Cu Dovlecei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind spatele unui cuțit și lucrând peste un castron mediu, răzuiți știuleții de porumb pentru a elibera orice pulpă și sucuri; rezervați știuleții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-o oală de supă medie, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați 3 căni de apă, coaja de șuncă și știuleții de porumb, pulpa și sucurile și aduceți la foc mic. Gatiti la foc moderat timp de 5 minute; aruncați știuleții și coaja de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
5
Adăugați smântâna și cartofii, aduceți la foc mic și gătiți până când cartofii sunt aproape fragezi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
6
Adăugați boabele de porumb și șunca și fierbeți până când porumbul și cartofii sunt fragede, cu aproximativ 5 minute mai mult. Se condimentează cu sare și piper, se toarnă în boluri și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista