Smoky sunca-și-porumb Chowder
Smoky Ham-and-Porumb Chowder ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.06 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 680 calorii. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, smântână grea, coajă de șuncă îndepărtată și rezervată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Pudră De Porumb Fumurie, Pudră De Porumb Fumurie, și Șuncă Afumată Și Pudră De Porumb Cu Dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind spatele unui cuțit și lucrând peste un castron mediu, răzuiți știuleții de porumb pentru a elibera orice pulpă și sucuri; rezervați știuleții.
Într-o oală de supă medie, încălziți uleiul.
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Adăugați 3 căni de apă, coaja de șuncă și știuleții de porumb, pulpa și sucurile și aduceți la foc mic. Gatiti la foc moderat timp de 5 minute; aruncați știuleții și coaja de șuncă.
Adăugați smântâna și cartofii, aduceți la foc mic și gătiți până când cartofii sunt aproape fragezi, aproximativ 5 minute.
Adăugați boabele de porumb și șunca și fierbeți până când porumbul și cartofii sunt fragede, cu aproximativ 5 minute mai mult. Se condimentează cu sare și piper, se toarnă în boluri și se servește.