Smoky Cowboy Quesadillas

Smoky Cowboy Quesadillas
Smoky Cowboy Quesadillas necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 178 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână salsa îmbuteliată, brânză monterey jack, boabe de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Cowboy Quesadillas, Quesadillas Cowboy Brânzos, și Fasole cowboy dulce și fumurie.

Instrucțiuni

1
Întindeți 2 linguri de salsa peste fiecare dintre cele 4 tortilla; acoperiți fiecare cu 1/4 cană de șuncă, 2 linguri de porumb, 1 lingură de coriandru, 3 linguri de brânză și 4 tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Dientes De AjoDientes De Ajo
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
2
Puneți o tigaie antiaderentă la foc mediu până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați 1 quesadilla; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana cand sunt crocante. Repetați procedura cu quesadillas rămase.
4
Tăiați fiecare quesadilla în 6 pene.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 140 de dolari pe sticlă.
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista