Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Smokin ' Texas Chili ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 297 calorii, 32g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați chimenul măcinat, ceapa, apa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 88%. Rețete similare sunt Smokin ' Irish-Mex Turcia Chili, Al 5-lea concurs anual de Chili: intrarea #1-Chili în stil Texas, și Texas Chili.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță de 6 litri la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați carnea de vită în 2 loturi și gătiți până se rumenesc bine, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
3
Scoateți carnea de vită din cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Se adaugă uleiul rămas și se încălzește la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
5
Adăugați ceapa și gătiți până când este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
6
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
7
Adăugați salsa, apa, pudra de chili și chimenul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Chimen
Dientes De Ajo
Apă
8
Se încălzește la fierbere. Întoarceți carnea de vită în cratiță. Se amestecă fasolea. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți timp de 1 oră. Descoperiți și gătiți timp de 30 de minute sau până când carnea de vită este fragedă.