Smochine și nectarine coapte peste înghețată

Smochinele coapte și nectarinele peste înghețată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 295 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de smochine cu piele deschisă, riesling cu recoltare târzie, înghețată vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Smochine coapte cu zmeură și cremă de iaurt, Smochine coapte cu Grand Marnier și frișcă, și Smochine Coapte Cu Sirop De Arțar, Înghețată Vanillan Și Ceață Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Aranjați smochinele și nectarinele proaspete într-un singur strat într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Se toarnă vin peste fructe și se strecoară cu miere.
Se presară uniform cu zahăr.
Coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până când fructul începe să se rumenească.
Se servește cald cu înghețată de vanilie.