Smochine prăjite cu Gorgonzola și Prosciutto di Parma
Smochine prăjite cu Gorgonzolan și Prosciutto di Parman este un fără gluten și primar garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 74 calorii. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de smochine, gorgonzola, radicchio și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Prosciutto Înfășurat Gorgonzola Umplute Smochine, Portmonee Prosciutto di Parma (Fagottini di Prosciutto di Parma), și Pizza cu smochine, Prosciutto, Gorgonzola, Balsamic și Rucola.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 260°.
Tăiați un X în partea de sus a fiecărei smochine, tăind aproximativ un centimetru adâncime. Trageți cele patru colțuri deschise și introduceți un cub de brânză în fiecare fig. Înfășurați o felie de prosciutto în jurul fiecărei smochine, suprapunând marginile.
Așezați smochinele într-un vas mare de copt.
Prăjiți până când prosciutto-ul este crocant pe margini și smochinele sunt încălzite, 10 până la 12 minute.
Așezați o frunză de radicchio pe fiecare farfurie de salată și așezați o smochină în centrul fiecărei frunze
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;