Smochine proaspete la grătar pe frigarui de rozmarin
Smochinele proaspete la grătar pe frigarui de rozmarin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 62 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, rozmarin, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Fettuccine cu lămâie, rozmarin și smochine proaspete, Smochine proaspete la grătar cu șuncă de țară, și Smochine proaspete la grătar și brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați frunzele de pe fundul tulpinilor de rozmarin, lăsând aproximativ 1 inch de frunze la vârf. Tăiați mărunt 2 lingurițe de frunze de rozmarin dezbrăcate și puneți-le deoparte.
Așezați tulpinile într-un castron și adăugați apă rece pentru a acoperi; înmuiați cel puțin 30 de minute.
Scurgeți tulpinile și ștergeți-le uscate.
Frigăruie 2 jumătăți de smochine transversal pe fiecare tulpină de rozmarin. Aranjați frigăruile, cu părțile tăiate ale smochinelor orientate în sus, pe o farfurie. Amestecați mierea și sucul de lămâie împreună într-un castron mic și periați amestecul de miere peste părțile tăiate ale smochinelor.
Preîncălziți broilerul sau grătarul.
Grătiți sau prăjiți smochinele până se rumenesc ușor și se înmoaie, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Presărați uniform cu frunzele de rozmarin rezervate și puțin piper negru.
Serviți, pe frigarui, încă cald.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;