Smochine cu Prosciutto și parmezan
Smochine cu Prosciutto și parmezan este un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. O porție conține 203 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați proscuitto di parma, brânză parmigiano-reggiano, bucăți de nuc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 11%. Rețete similare includ Napolitane parmezan cu Prosciutto și smochine, Smochine Proaspete Cu Prosciutto Și Chipsuri De Parmezan, și Smochine cu Prosciutto.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță medie. Gatiti, acoperiti, la foc mic 25 de minute sau pana cand smochinele sunt pline si inmuiate.
Se ia de pe foc; lăsați smochinele să se înmoaie cel puțin 1 oră sau peste noapte.*
Scoateți smochinele din vin cu lingura cu fante; se usucă cu un prosop de hârtie.
Tăiați un X la jumătatea fundului fiecărui fig. Deschideți ușor partea de jos a smochinului și așezați o bucată de nuc și o bucată de brânză în deschidere. Împingeți ușor înapoi împreună; așezați partea tăiată în jos. Înfășurați o felie de proscuitto în jurul fig, astfel încât partea de sus încă arată. Aliniați un platou de servire cu frunze proaspete de smochin, dacă este disponibil; așezați smochinele pe frunze și serviți.
* Smochinele sunt cele mai bune dacă sunt marinate cu 1 până la 2 zile înainte.
Se pune într-un recipient bine închis și se dă la frigider.