Smochine cu Prosciutto și parmezan

Smochine cu Prosciutto și parmezan
Smochine cu Prosciutto și parmezan este un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. O porție conține 203 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați proscuitto di parma, brânză parmigiano-reggiano, bucăți de nuc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 11%. Rețete similare includ Napolitane parmezan cu Prosciutto și smochine, Smochine Proaspete Cu Prosciutto Și Chipsuri De Parmezan, și Smochine cu Prosciutto.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță medie. Gatiti, acoperiti, la foc mic 25 de minute sau pana cand smochinele sunt pline si inmuiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc; lăsați smochinele să se înmoaie cel puțin 1 oră sau peste noapte.*
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
3
Scoateți smochinele din vin cu lingura cu fante; se usucă cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4
Tăiați un X la jumătatea fundului fiecărui fig. Deschideți ușor partea de jos a smochinului și așezați o bucată de nuc și o bucată de brânză în deschidere. Împingeți ușor înapoi împreună; așezați partea tăiată în jos. Înfășurați o felie de proscuitto în jurul fig, astfel încât partea de sus încă arată. Aliniați un platou de servire cu frunze proaspete de smochin, dacă este disponibil; așezați smochinele pe frunze și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
5
* Smochinele sunt cele mai bune dacă sunt marinate cu 1 până la 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
6
Se pune într-un recipient bine închis și se dă la frigider.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Revista