Smochine cu Pancetta și brânză de capră
Smochinele cu Pancettan și brânză de capră sunt un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 417 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,39 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 116 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pancetta, sare și piper kosher, brânză de capră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Smochine cu Pancettan și brânză de capră, Peppadews Umplute Cu Brânză De Capră, și Pui cu brânză de capră și smochine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați smochinele, tăiate cu fața în sus, pe o farfurie.
Stropiți cu Grand Marnier și condimentați puternic cu piper și ușor cu sare.
Lăsați să stea 15 minute. Înfășurați fiecare smochin cu o bandă de pancetta; fixați cu scobitoare.
Puneți pancetta în tigaie medie la foc mediu-mare. Gatiti pancetta pana cand este crocanta, 7-10 minute.
Transferați pancetta pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Pune deoparte.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute.
Așezați scânduri peste partea fierbinte a grătarului până când încep să se încarce și să fumeze. Răsturnați scândurile și treceți la partea rece a grătarului și aranjați smochinele deasupra.
Presărați smochine cu brânză de capră și pancetta crocantă. Acoperiți grătarul și gătiți până când smochinele se înmoaie și se rumenesc pancetta nefierte, aproximativ 15 minute.
Scoateți scândurile de pe grătar.
Stropiți smochine cu miere.
Se lasă să se răcească 5 minute, apoi se servește.