O porție conține 551 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $3.44 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână iaurt cu lapte integral, lămâi, miere de floare de portocal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Iaurt cu smochine, Granolan și miere, Smochine caramelizate cu miere cu iaurt, și Smochine proaspete cu miere, iaurt și nuci.
Instrucțiuni
1
Folosind cojitor de legume, tăiați coaja din 2 portocale (numai partea portocalie) și din 1 lămâie (numai partea galbenă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Portocaliu
Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
2
Așezați cojile într-o cratiță mare și grea. Suc de portocale și lămâi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
Lămâie
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați 1 cană suc de portocale și 1/4 cană suc de lămâie în aceeași tigaie (rezervați orice suc rămas pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Suc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați Zinfandel roșu, zahăr, miere și condimente și dați la fiert, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zinfandel
Condimente
Miere
Zahăr
5
Adăugați smochine uscate; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când smochinele sunt fragede și amestecul se reduce la 3 1/2 căni, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smochine Uscate
Smochine
6
Se transferă în castron; acoperiți și răciți cel puțin 6 ore. (Poate fi pregătit cu 3 zile înainte. Păstrați la rece.)
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Bateți iaurtul simplu cu lapte integral și mierea de floare de portocal într-un castron mediu pentru a se amesteca; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
Iaurt
Miere
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Așezați 1/4 cană frișcă răcită într-o cană mică; presărați gelatină fără aromă peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Fără Aromă
Frișcă
3
Lăsați să stea până când gelatina se înmoaie și absoarbe toată frișca, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Gelatină
4
Aduceți 1/2 cană de frișcă pentru a fierbe într-o cratiță medie grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Adăugați amestecul de gelatină înmuiat și amestecați până când gelatina se dizolvă complet, aproximativ 1 minut (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
6
Se ia de pe foc. Amestecați treptat restul de 3/4 cană de frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
7
Bateți amestecul de smântână în amestecul de iaurt. Împărțiți amestecul de iaurt-cremă între șase căni de cremă de 3/4 cană sau ramekins. Puneți la frigider cremele de iaurt până se fixează, cel puțin 4 ore. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați cremele de iaurt la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Iaurt
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Bateti
8
Tăiați în jurul cremelor de iaurt pentru a slăbi. Întoarceți-vă pe farfurii; înconjoară cu smochine și sirop și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt
Sirop
Smochine
1
Adăugarea gelatinei înmuiate în crema fierbinte facilitează dizolvarea. Pentru a vă asigura că este complet dizolvat, întoarceți lingura sau spatula cu care amestecați și treceți un deget peste amestecul de smântână fierbinte. Nu trebuie să simțiți sau să vedeți granule de gelatină.