Smochine cu cremă de iaurt cu miere

Smochine cu cremă de iaurt cu miere
O porție conține 551 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $3.44 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână iaurt cu lapte integral, lămâi, miere de floare de portocal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Iaurt cu smochine, Granolan și miere, Smochine caramelizate cu miere cu iaurt, și Smochine proaspete cu miere, iaurt și nuci.

Instrucțiuni

1
Folosind cojitor de legume, tăiați coaja din 2 portocale (numai partea portocalie) și din 1 lămâie (numai partea galbenă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PortocaliuPortocaliu
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2
Așezați cojile într-o cratiță mare și grea. Suc de portocale și lămâi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
LămâieLămâie
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați 1 cană suc de portocale și 1/4 cană suc de lămâie în aceeași tigaie (rezervați orice suc rămas pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați Zinfandel roșu, zahăr, miere și condimente și dați la fiert, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZinfandelZinfandel
CondimenteCondimente
MiereMiere
ZahărZahăr
5
Adăugați smochine uscate; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când smochinele sunt fragede și amestecul se reduce la 3 1/2 căni, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smochine UscateSmochine Uscate
SmochineSmochine
6
Se transferă în castron; acoperiți și răciți cel puțin 6 ore. (Poate fi pregătit cu 3 zile înainte. Păstrați la rece.)
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Bateți iaurtul simplu cu lapte integral și mierea de floare de portocal într-un castron mediu pentru a se amesteca; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
IaurtIaurt
MiereMiere
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Așezați 1/4 cană frișcă răcită într-o cană mică; presărați gelatină fără aromă peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Fără AromăGelatină Fără Aromă
FrișcăFrișcă
3
Lăsați să stea până când gelatina se înmoaie și absoarbe toată frișca, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
GelatinăGelatină
4
Aduceți 1/2 cană de frișcă pentru a fierbe într-o cratiță medie grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați amestecul de gelatină înmuiat și amestecați până când gelatina se dizolvă complet, aproximativ 1 minut (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
6
Se ia de pe foc. Amestecați treptat restul de 3/4 cană de frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
7
Bateți amestecul de smântână în amestecul de iaurt. Împărțiți amestecul de iaurt-cremă între șase căni de cremă de 3/4 cană sau ramekins. Puneți la frigider cremele de iaurt până se fixează, cel puțin 4 ore. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați cremele de iaurt la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
IaurtIaurt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
BatetiBateti
8
Tăiați în jurul cremelor de iaurt pentru a slăbi. Întoarceți-vă pe farfurii; înconjoară cu smochine și sirop și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
SiropSirop
SmochineSmochine
1
Adăugarea gelatinei înmuiate în crema fierbinte facilitează dizolvarea. Pentru a vă asigura că este complet dizolvat, întoarceți lingura sau spatula cu care amestecați și treceți un deget peste amestecul de smântână fierbinte. Nu trebuie să simțiți sau să vedeți granule de gelatină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista