Smochine coapte cu miere cu înghețată
Smochinele coapte cu miere cu înghețată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.54 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 441 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, smochine, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 24%. Încercați Smochine coapte cu scorțișoară și miere, Granola cu iaurt parfumat cu miere și smochine coapte, și Smochine cu cremă de iaurt cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați tulpinile de pe smochine. Frecați uleiul peste smochine și puneți-le într-o tigaie, cu tulpina în sus.
Tăiați o cruce în partea de sus a fiecărei smochine, tăind aproape până la fund.
Stropiți mierea peste smochine. Completați fiecare cu o bucată de unt.
Coaceți smochinele până se deschid ca florile, 8 până la 10 minute.
Scoateți tigaia din cuptor.
Puneți smochinele pe farfurii, adăugați apa în tigaie, readuceți tigaia la cuptor timp de 1 minut, apoi amestecați pentru a face un sos.
Stropiți sosul peste smochinele calde și serviți cu o lingură de înghețată de vanilie pe lateral.
Presărați o jumătate de cană de nuci tocate sau fistic peste smochine după primele șapte minute de gătit.