Smochine calde umplute cu brânză de capră și slănină
Smochinele calde umplute cu brânză de capră și slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 355 calorii, 9g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați slănină, ceapă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Smochine calde cu brânză de capră, Crostini cu brânză caldă de capră și smochine balsamice, și Smochine proaspete cu slănină și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu într-o tigaie mică și lăsați slănina în ea până se rumeneste și este aproape crocantă.
Se toarnă jumătate din grăsime și se adaugă ceapa, rozmarinul, cimbru și sare. Gatiti, amestecand des, pana cand ceapa se inmoaie, aproximativ 3 minute, apoi scoateti-o de pe foc.
Tăiați smochinele în jumătate și apăsați degetul mare în centrul fiecărei jumătăți pentru a face o mică depresiune. Aranjați-le tăiate cu fața în sus într-un vas mic de copt puțin adânc. Împărțiți umplutura între smochine, formând fiecare porțiune într-o movilă mică care acoperă vârful smochinului. Zdrobiți brânza de capră și așezați o linguriță puțină din ea deasupra fiecărei movile de umplutură.
Se presară cu frunze întregi de cimbru.
Când este gata de servit, coaceți smochinele până se încălzesc, aproximativ 5 minute.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;