Smochine calde de misiune neagră, Crunch de nucă și tartele de brânză albastră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați smochinele calde de misiune neagră, nuc Crunch și Tartletele cu brânză albastră. Această rețetă servește 6. O porție conține 582 calorii, 8g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, nuci, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Smochine calde de misiune neagră, Crunch de nucă și tartele de brânză albastră, Compot cald de rubarbă cu nucă-crocant de nucă de cocos, și Pui negru și albastru-combină atât măsline negre, cât și brânză albastră, împreună cu un sân dezosat fără piele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă mierea, zahărul, untul, scorțișoara și sarea în tigaie medie la foc mediu până se topește zahărul. Gatiti pana cand amestecul fierbe si se rumeneste profund, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Unt
Miere
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se amestecă în nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
3
Se toarnă pe foaie de folie; se răcește complet. Tăiați crunch de nuc în bucăți mici. Faceți înainte se poate face cu 2 zile înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
1
Se amestecă 1/2 cană de zahăr, 1 lingură de apă și sare într-o tigaie mare și grea la foc mediu până când zahărul este uniform umed. Gatiti pana cand zaharul incepe sa devina auriu, amestecand ocazional, aproximativ 4 minute (amestecul poate fi granular).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Așezați smochinele în amestecul de zahăr, tăiați partea în jos și gătiți până când smochinele încep să elibereze suc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
Zahăr
Smochine
3
Adăugați unt; rotiți tigaia pentru a se topi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați portul și lăsați să stea 5 minute. Folosind lingura cu fante, transferați smochinele pe farfurie și răciți-le. Întoarceți siropul la fiert, amestecând până se omogenizează. Se răcește complet siropul. Faceți înainte smochinele și siropul pot fi făcute cu 1 zi înainte. Se acoperă separat și se răcește. Rewarm sirop înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Smochine
Port
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bateti
6
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia de coacere cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
Cuptor
7
Rulați produse de patiserie dezghețate pe o suprafață ușor făinată până la un dreptunghi de 12x8 inci. Folosind tăietor rotund de 3 1/2 inch, tăiați 6 runde; aranjați pe foaia pregătită. Împărțiți crunch-ul de nucă între rundele de patiserie. Completați fiecare cu 3 jumătăți de smochine, tăiate cu fața în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu Puf
Nuci
Rola
Smochine
8
Coaceți tartulele până când patiseria este umflată și aurie, aproximativ 30 de minute. Tartletele înainte pot fi făcute cu 2 ore înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți la 350% F timp de 8 minute.
10
Aranjați brânza deasupra tartletelor calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
11
Periați sau stropiți cu sirop de Port cald, apoi acoperiți cu cub de fagure sau stropiți cu miere.