Smochine calde cu brânză de capră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați smochine calde cu brânză de capră. Această rețetă face 48 de porții cu 24 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, smochine, brânză de capră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Smochine calde cu brânză de capră, Crostini cu brânză caldă de capră și smochine balsamice, și Smochine calde umplute cu brânză de capră și slănină.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Aranjați smochinele pe o foaie de copt, tăiați părțile în sus. Lingurați puțină brânză de capră pe fiecare jumătate de smochin și periați ușor smochinele cu oțetul.
Coaceți timp de aproximativ 8 minute sau până când smochinele sunt încălzite.
Transferați smochinele într-un platou și serviți imediat.
Recomandare de vin: Stuckey: Zind-humbrecht Wintzenheim Gerztraminer din 1997 în stil uscat din Alsacia are o margine de fructe exotice, exotice, care se împerechează bine cu fructul pur al smochinelor și brânza de capră tartă.Trifon: fructele coapte, brânza acidulată și aroma balsamică profundă sunt compensate frumos de Scherer Tokay-Pinot Gris Vielles Vignes din 1997 din Alsacia; are o șoaptă de dulceață și aciditate excelentă.