Smearcase
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Smearcase ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 24 de porții cu 170 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, unt, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F. aveți la îndemână o tigaie unsă de 9 x 13 inci.
Combinați făina, praful de copt, zahărul și sarea în vasul unui mixer cu suport sau al unui mixer electric de mână.
Adăugați uleiul și ouăle; bateți la viteză mică câteva minute până se formează un aluat (mai aproape de un aluat decât un aluat de tort). Apăsați în tigaie, întinzându-l uniform pe fund și cel puțin la jumătatea părților laterale.
Combinați crema de brânză și zahărul într-un castron separat (sau curățat) al unui mixer de suport sau al unui mixer electric de mână; bateți la viteză medie-mică timp de 2 minute. Reduceți viteza la minim, apoi adăugați făina, laptele evaporat, extractul de vanilie și ouăle.
Se amestecă până se omogenizează; aluatul va fi destul de subțire.
Se toarnă umplutura peste crustă în tigaie și se presară scorțișoară și nuci, dacă se dorește.
Coaceți timp de 60 până la 70 de minute sau până când fillilng este ușor umflat și setat. Tortul nu trebuie să se rumenească.
Transferați tigaia într-o grătar pentru a se răci complet. Folosiți un cuțit curat, uscat și fierbinte pentru a tăia tortul în 24 de pătrate egale, curățând cuțitul între tăieturi.