Bacon de pui și enchiladas Ranch stivuite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 647 calorii. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1149 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, coriandru, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Încercați Enchiladas De Pui Stivuite, Enchiladas De Pui Stivuite, și Enchiladas de pui stivuite cu Salsa Verde și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți untul într-o cratiță medie la foc mediu pentru a se topi. Odată topit, amestecați făina până se omogenizează. Bateți încet bulionul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Se încălzește și se amestecă până se îngroașă și se fierbe. Odată gros, amestecați brânza și reduceți focul la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3
Adăugați condimente de fermă, chimen, slănină, pui, ardei iute verzi și roșii, amestecând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Plic Amestec De Dressing Pentru Salată Ranch Cu Zară
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie la foc mediu. Pan-prăjiți tortilla timp de aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte și așezați-o pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a scurge uleiul. Continuați până când toate cele 12 tortilla sunt prăjite în tigaie. Poate fi necesar să adăugați mai mult ulei după câteva loturi.Pentru fiecare porție, așezați o tortilla pe o farfurie de servire. Se acoperă cu o lingură de sos și se acoperă cu un vârf sau două de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Puneți o altă tortilla deasupra și repetați cu sos și brânză. Se acoperă cu felii de avocado și frunze de coriandru, dacă se dorește.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Stoltz organic Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.