Slănină De Curcan Cu Zahăr Brun

Slănină De Curcan Cu Zahăr Brun
Slănina de curcan cu zahăr brun ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 132 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr brun ferm, piper măcinat grosier, slănină de curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 23 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 22%. Încercați Ouă Amestecate cremoase cu slănină cu zahăr brun, Morcovi Cu Zahăr Brun, și Ciuperci Balsamice Cu Zahăr Brun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați slănina într-un singur strat într-o tigaie de pui căptușită cu folie de aluminiu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
2
Se presară uniform cu zahăr brun și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3
Coaceți la 425 timp de 14 până la 18 minute sau până când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În23 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista