Slănină canadiană și Flan de brânză Cheddar
Bacon Canadian și brânză Cheddar Flan ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 667 calorii, 21g de proteine, și 63G de grăsime pe porție. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de smântână grea, piper cayenne, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Slănină canadiană și Flan de brânză Cheddar, Omletă Canadiană Cu Slănină Și Brânză Cheddar, și Pizza canadiană cu slănină cu sos de Cheddar-muștar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Ungeți un vas de copt din sticlă de 9 pe 13 inci. Într-o tigaie mare, topiți untul.
Adăugați ciupercile și gătiți la foc moderat până când lichidul lor se evaporă, aproximativ 5 minute. Ridicați focul la moderat ridicat și gătiți, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Transferați ciupercile în vasul de copt pregătit. Aruncați slănina, pătrunjelul și piperul în vasul de copt, apoi întindeți într-un strat uniform.
Într-un castron mare, bateți bine ouăle.
Bateți smântâna, sarea și un vârf de cayenne. Turnați încet crema peste ciuperci și slănină și presărați brânza deasupra.
Coaceți crema timp de 50 de minute sau până când este setată.
Se transferă într-un raft pentru a se răci timp de 15 minute, apoi se taie în pătrate și se servește fierbinte sau cald.