Slush de rubarbă

Slush de rubarbă
Dacă aveți aproximativ 50 de minute la dispoziție în bucătărie, granita de rubarbă ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten, fără lactate, lacto-ovo-vegetariană și vegană pe care o puteți încerca. O porție conține 161 de calorii , 1 g de proteine și 0 g de grăsimi . Pentru 53 de cenți per porție , primiți un desert pentru 10 persoane. Va fi un succes la evenimentul de Ziua Mamei . O persoană a considerat această rețetă gustoasă și sățioasă. Vă este oferită de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână apă, sifon cu lămâie și lime, concentrat de limonadă roz și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Ținând cont de toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 0% , ceea ce este foarte rău (dar totuși reparabil). Cheesecake-ul cu Chevre, compot de rubarbă și fistic confiat , buzunarele crocante de rubarbă și plăcinta delicioasă cu cremă de rubarbă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, combinați rubarba, apa și zahărul; aduceți la fierbere. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 5 minute sau până când rubarba este fragedă. Lăsați să se răcească timp de aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Într-un robot de bucătărie sau blender, pasați amestecul, jumătate câte jumătate. Adăugați sucul de mere și concentratul de limonadă, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în 1-1/2-in. CuburiTăiat în 1-1/2-in. Cuburi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă într-un recipient pentru congelator; se acoperă și se congelează până se întărește.
4
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 45 de minute înainte de servire.
5
Pentru porții individuale, turnați 1/3 cană într-un pahar și umpleți cu sifon. Pentru a servi un grup, puneți tot amestecul într-un ulcior mare sau într-un bol pentru punch; adăugați sifon și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista