Slush de rubarbă
Dacă aveți aproximativ 50 de minute la dispoziție în bucătărie, granita de rubarbă ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten, fără lactate, lacto-ovo-vegetariană și vegană pe care o puteți încerca. O porție conține 161 de calorii , 1 g de proteine și 0 g de grăsimi . Pentru 53 de cenți per porție , primiți un desert pentru 10 persoane. Va fi un succes la evenimentul de Ziua Mamei . O persoană a considerat această rețetă gustoasă și sățioasă. Vă este oferită de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână apă, sifon cu lămâie și lime, concentrat de limonadă roz și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Ținând cont de toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 0% , ceea ce este foarte rău (dar totuși reparabil). Cheesecake-ul cu Chevre, compot de rubarbă și fistic confiat , buzunarele crocante de rubarbă și plăcinta delicioasă cu cremă de rubarbă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați rubarba, apa și zahărul; aduceți la fierbere. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 5 minute sau până când rubarba este fragedă. Lăsați să se răcească timp de aproximativ 30 de minute.
Într-un robot de bucătărie sau blender, pasați amestecul, jumătate câte jumătate. Adăugați sucul de mere și concentratul de limonadă, amestecând.
Se toarnă într-un recipient pentru congelator; se acoperă și se congelează până se întărește.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 45 de minute înainte de servire.
Pentru porții individuale, turnați 1/3 cană într-un pahar și umpleți cu sifon. Pentru a servi un grup, puneți tot amestecul într-un ulcior mare sau într-un bol pentru punch; adăugați sifon și amestecați.