Slush de cafea cu gheață

Slush de cafea cu gheață
Iced Coffee Slush ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. O porție conține 200 de calorii, 4 g de proteine și 7 g de grăsimi. Această rețetă servește 12 și costă 32 de cenți per porție. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. Dacă aveți la îndemână jumătate de smântână, extract de vanilie, cafea tare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum RumChatan Iced Coffee Slush, Coconut Iced Coffee...cu mini gogoși cu cafea glazurate cu ciocolată și Coffee House Slush.

Instrucțiuni

1
Într-un castron sigur pentru congelator, amestecați cafeaua și zahărul până când zahărul se dizolvă. Dați la rece până se răcește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Pandișpan Umplut Cu Cremă (recomandat: Twinkies)8 Pandișpan Umplut Cu Cremă (recomandat: Twinkies)
32 De Bezele Mari, Tăiate La Jumătate32 De Bezele Mari, Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram De Linkuri Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch1 Kilogram De Linkuri Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
2
Se adauga laptele, smantana si vanilia; îngheţa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De Cocos, OpționalFulgi De Nucă De Cocos, Opțional
Pandișpan Umplut Cu Cremă (recomandat: Twinkies)Pandișpan Umplut Cu Cremă (recomandat: Twinkies)
Cutie De Cireșe Cu Sâmburi în ApăCutie De Cireșe Cu Sâmburi în Apă
3
Scoateți din congelator cu câteva ore înainte de servire. Tocați amestecul până devine nămol; servi imediat.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Slush poate fi asociat cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Steaua albă Moet & Chandon () cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Moet & Chandon White Star ()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista