Slow Cooker șuncă și cartofi franțuzești
Slow aragaz șuncă și cartofi franțuzești ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 79 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 372 calorii. Paștele va fi și mai special cu această rețetă. 82 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare și piper măcinat, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 9 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Cartofi Franțuzești Cu Aragaz Lent, Cartofi Slow Cooker Franțuzești, și Cartofi Franțuzești Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Se amestecă apa și crema de tartru într-un castron mare.
Se amestecă cartofii în amestec de apă până când cartofii sunt bine acoperiți; se scurge.
Puneți cartofii și ceapa într-un aragaz lent; condimentează cu sare și piper negru.
Încălziți laptele și făina într-o cratiță la foc mediu, amestecând des, până la fierbere, aproximativ 5 minute; condimentează cu sare și piper negru.
Se toarnă aproximativ jumătate din sosul de lapte peste amestecul de cartofi.
Împrăștiați brânza Cheddar și șunca în aragazul lent; acoperiți cu sosul de lapte rămas.
Gătiti la setare scăzută timp de 9 până la 10 ore sau la mare timp de 4 1/2 până la 5 ore.