Slow Cooker Teriyaki filet de porc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 223 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. 1326 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, zahăr brun, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Încercați Slow Cooker Teriyaki Filet De Porc, Aragaz Lent Teriyaki Friptură De Porc, și Aragaz Lent Teriyaki Tras Carne De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare. Tenderloins maro pe toate părțile, aproximativ 10 minute. Între timp, amestecați sosul teriyaki, bulionul de pui și zahărul brun într-un castron. Se amestecă usturoiul, ardeiul roșu chile, ceapa și piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Roșu
Sos Teriyaki
Supă De Pui
Piper Negru
Zahăr Brun
Ulei De Măsline
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
2
Puneți filetele rumenite în aragazul lent, acoperiți cu amestecul de sos teriyaki. Gatiti la maxim aproximativ 4 ore, rotind de 2 pana la 3 ori in timpul fierberii pentru a asigura o coacere uniforma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Teriyaki
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
3
Scoateți filetele din aragazul lent și lăsați să se odihnească timp de 5 minute înainte de a le felia. Dacă doriți, lingurați lichid peste felii atunci când serviți.
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Pionierul la Celia Malbec cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.