Slow Cooker Sloppy Swiss Steak

Slow Cooker Sloppy Swiss Steak
Slow Cooker Sloppy Swiss Steak este un lactate gratuit rețetă cu 6 porții. O porție conține 539 calorii, 34G de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $ 4.19 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână sos Worcestershire, sare condimentată, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 42 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 40 de minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Friptură Elvețiană Cu Aragaz Lent, Friptură Elvețiană Cu Aragaz Lent, și Friptură Elvețiană Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Presărați ambele părți ale bucăților de friptură cu sare condimentată și boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare CondimentatăSare Condimentată
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
FripturăFriptură
2
Așezați făina într-un vas puțin adânc și dragați bine ambele părți ale cărnii cu făina. Puneți carnea pe ambele părți cu partea frăgezitoare a unui ciocan de carne, lovind o parte din făină în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
3
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu și rumeniți bine fripturile pe ambele părți, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Puneți fripturile într-un aragaz lent cu ardeiul gras verde și fâșiile de ceapă și morcovul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
MorcovMorcov
FripturăFriptură
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
5
Se amestecă roșiile tăiate cubulețe cu ardei iute verzi, sos sloppy joe, sos Worcestershire, usturoi și vin și se toarnă peste friptură și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute VerziRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sloppy Joe SosSloppy Joe Sos
LegumeLegume
UsturoiUsturoi
FripturăFriptură
VinVin
6
Acoperiți aragazul lent, setați temperatura la scăzut și gătiți până când fripturile sunt fragede și sosul este îngroșat și bine amestecat, 8 până la 10 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Wild & Wilder Exhibitionist Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista