Slow Cooker Sauerkraut Carne De Porc

Slow Cooker Sauerkraut Carne De Porc
Slow Cooker Sauerkraut carne de porc este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 69G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 443 calorii. Pentru $3.99 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Această rețetă de la Allrecipes are 143 de fani. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, varză murată, măr Granny smith și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Carne de porc și varză murată, Carne de porc și varză murată, și Carne de porc și varză murată.

Instrucțiuni

1
Frecați muștarul de hrean pe toată coapsa de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
Carne De PorcCarne De Porc
MuștarMuștar
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
Puneți ceapa și mărul în aragazul lent și puneți coapsa de porc deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
MărMăr
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Se toarnă varza murată, inclusiv sucul. Se condimentează cu sare și piper negru, apoi se adaugă bulionul de pui. Acoperiți și gătiți la foc mic până când este foarte fraged, 6 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Supă De PuiSupă De Pui
Varză AcrăVarză Acră
SucSuc

Echipamente

DificultateExpert
Gata În6 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate59
Revista