Slow Cooker Lasagna

Slow Cooker Lasagna
Slow Cooker Lasagna ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru $1.59 pe portie, veți obține un fel principal care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 311 calorii. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână roșii din conserve, tăiței de lasagna, dovlecei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Squares Desert Squares ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Slow Cooker Lasagna, Lasagna Cu Aragaz Lent, și Slow Cooker Lasagna pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați tăiței de lasagna într-o tigaie metalică de 13 x 9 inci și turnați peste suficientă apă fierbinte pentru a acoperi tăiței. Puneți deoparte până la maleabil, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Scurgeți apa din tăiței, separați-o și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Așezați vinetele și dovleceii în vasul unui filator de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Salată SpinnerSalată Spinner
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se presară cu sare și se curăță timp de 20 de minute, aruncând după primele 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Scoateți cârnații din carcasă și tocați sau ciupiți în bucăți de 1/2 inci. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
6
Clătiți vinetele și dovleceii sub apă curgătoare și rotiți până se usucă în cea mai mare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Folosiți 4 tăiței de lasagna pliabili pentru a alinia părțile laterale ale unui aragaz lent de 3 litri. Suprapuneți ușor tăiței și apăsați pe laturi, astfel încât să se lipească. Zdrobiți 1 roșie cu mâna pe fundul aragazului lent. Acoperiți cu jumătate din cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
8
Se presară cu 1/2 linguriță de condimente italiene, un sfert din făină și un sfert din laptele praf de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Lapte De CaprăLapte De Capră
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
9
Adăugați un sfert din legumele purjate într-un strat, suprapunând ușor bucățile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
10
Adăugați un sfert din ciupercile feliate într-un strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
11
Adăugați un sfert din tăiței rămași într-un strat, tăiați pentru a se potrivi oricăror goluri, suprapunând ușor bucățile. Apăsați ușor pe tăiței înainte de a construi următorul strat. Zdrobiți o altă roșie și așezați deasupra tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
12
Adăugați jumătate din carnea de porc măcinată, presărați cu 1/2 linguriță de condimente italiene, un sfert din făină, un sfert din laptele praf de capră, un sfert din legume și un sfert din ciuperci. Repetați încă 2 ori cu ingredientele rămase. Veți avea 4 straturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Lapte De CaprăLapte De Capră
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
13
Întindeți 2 linguri de suc de roșii din conservă deasupra ultimului strat de tăiței. Setați aragazul lent la scăzut, acoperiți și gătiți timp de 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
14
Îndepărtați orice exces de grăsime care s-a acumulat apăsând direct pe partea superioară a lasagnei cu un vas sau un capac mic. Opriți aragazul lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
15
Se presară cu brânză. Acoperiți și lăsați timp de 30 de minute. Rumeniți brânza, dacă doriți, folosind o torță de propan sau un pistol de căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casan Emma Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 55 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Revista