Slow-Cooker Gratar-Carne De Vită Sandwich-Uri

Slow-Cooker Gratar-Carne De Vită Sandwich-Uri
Slow-aragaz gratar-Carne de vită sandwich-uri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 10 și costă $ 2.0 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 219 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, rulouri submarine, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri Cu Carne De Vită La Grătar Cu Aragaz Lent, Slow-Cooker Gratar-Carne De Vită Sandwich-Uri, și Sandvișuri cu grătar de vită și porc cu aragaz lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 lingură de zahăr brun și piper; frecați pe ambele părți ale fripturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Combinați 1/4 cană de zahăr brun, ceapă și următoarele 9 ingrediente (ceapă prin sare) într-un aragaz lent electric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Adăugați fripturi; întoarceți-vă la strat. Acoperiți cu capac; gătiți la foc mare timp de 1 oră. Reduceți setarea căldurii la minim; gătiți timp de 7 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Scoateți fripturile; sos de rezervă. Tăiați fripturile cu 2 furci. Întoarceți friptura mărunțită la aragaz; se amestecă în sos. Se toarna 1/2 cana amestec de friptura pe jumatatea de jos a fiecarei role; top cu ceapa si muraturi, daca se doreste. Acoperiți cu vârfuri de rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista