Slow-Cooker Gratar-Carne De Vită Sandwich-Uri
Slow-aragaz gratar-Carne de vită sandwich-uri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 10 și costă $ 2.0 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 219 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, rulouri submarine, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri Cu Carne De Vită La Grătar Cu Aragaz Lent, Slow-Cooker Gratar-Carne De Vită Sandwich-Uri, și Sandvișuri cu grătar de vită și porc cu aragaz lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 lingură de zahăr brun și piper; frecați pe ambele părți ale fripturilor.
Combinați 1/4 cană de zahăr brun, ceapă și următoarele 9 ingrediente (ceapă prin sare) într-un aragaz lent electric.
Adăugați fripturi; întoarceți-vă la strat. Acoperiți cu capac; gătiți la foc mare timp de 1 oră. Reduceți setarea căldurii la minim; gătiți timp de 7 ore.
Scoateți fripturile; sos de rezervă. Tăiați fripturile cu 2 furci. Întoarceți friptura mărunțită la aragaz; se amestecă în sos. Se toarna 1/2 cana amestec de friptura pe jumatatea de jos a fiecarei role; top cu ceapa si muraturi, daca se doreste. Acoperiți cu vârfuri de rulouri.