Slow Cooker Carne De Vânat Stroganoff Masă
Slow Cooker Venison Stroganoff Meal ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 797 calorii. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 827 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână apă, tăiței de ou, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Tocană De Vânat Cu Aragaz Lent, Slow Cooker Carne De Vânat Chili, și Tocană De Vânat Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Aruncați carnea de vânat cubată cu sare, piper, praf de usturoi și praf de ceapă. Gatiti carnea de vanat in uleiul incins pana se rumeneste pe toate partile, aproximativ 8 minute. Odată rumenit, scoateți din tigaie și puneți-l într-un aragaz lent, lăsând uleiul rămas în tigaie.
Reduceți focul la mediu-mic și amestecați făina în uleiul de măsline rămas. Gatiti si amestecati pana cand faina se rumeneste, aproximativ 5 minute. Se amestecă în apă și se aduce la foc mic, apoi se toarnă în aragazul lent împreună cu crema de supă de ciuperci. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4 ore sau până când vânatul este fraged.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați tăiței de ou și gătiți până la al dente, 8 până la 10 minute; scurgere. Puneți Stroganoff - ul peste tăiței de ou pentru a servi.