Slow Cooker Bacon-Ranch Bere-Poate Curcan
Slow Cooker Bacon-Ranch Beer-Can Turcia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 8 și costă $2.01 pe portie. O porție conține 280 calorii, 25g de proteine, și 18g de grăsime. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de bere de culoare deschisă, unt, slănină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Slow-Cooker Bacon - pui de fermă și paste, Slow Cooker Cheesy Bacon Ranch Cartofi, și Slow Cooker Bacon Ranch Paste De Pui.
Instrucțiuni
Pulverizați interiorul unui aragaz lent mare cu spray de gătit.
Se amestecă untul și 1/2 amestecul de pansament de fermă într-un castron până se combină complet.
Slăbiți cu grijă fiecare parte a pielii pieptului de curcan și întindeți amestecul de unt-ranch sub piele.
Transferați curcanul, cu pielea în sus, în aragazul lent.
Presărați restul de 1/2 amestec de pansament de fermă peste pieptul de curcan.
Așezați fâșii de slănină uniform pe curcan.
Se toarnă bere în jurul pieptului de curcan.
Gatiti in aragazul lent setat la maxim timp de 1 ora. Reduceți căldura la minim și gătiți până când curcanul este fraged, 6 până la 8 ore.