Slow Cooker a tras carne de porc cu Dr Pepper
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Slow Cooker Pulled Pork cu Dr Pepper. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $3.05 pe portie. O porție conține 883 calorii, 62g de proteine, și 23g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați chifle de hamburger, sos de grătar din kansas, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Aragaz Lent Dr. Pepper A Tras Carne De Porc, 4 Ingrediente Aragaz Lent Dr. Pepper Pulled Pork, și Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie cu fund greu la foc mediu-mare, rumeniți carnea de porc pe toate părțile.
Transferați friptura în aragazul lent. Întoarceți tigaia în aragaz.
Se toarnă Dr Pepper în tigaie și se deglazează, folosind o spatulă pentru a răzui toate bucățile de porc de pe fund.
Lăsați să gătească timp de 2 minute, răzuind ocazional fundul.
Se toarnă ardeiul Dr peste carne în aragazul lent.
Adăugați miere, oțet balsamic, sare și piper. Se amestecă bine. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7 ore.
După ce carnea a fiert timp de 7 ore, scurgeți orice exces de lichid și tocați carnea în bucăți mici cu două furculițe.
Adăugați sosul de grătar la carnea de porc și amestecați bine. Acoperiți aragazul lent și gătiți încă 1 oră.
Adăugați mai multă sare și piper după gust. Umpleți chiflele de burger cu carne de porc și serviți imediat.