Slow-Aragaz Ușor Burrito Roll-Up-Uri

Slow-Aragaz Ușor Burrito Roll-Up-Uri
Slow-aragaz ușor Burrito Roll-up-uri ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 465 calorii, 30g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 1,61 USD pe porție. Un amestec de salsa veche el ' n chunky, coapse de pui, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Ușor Pepperoni Pizza Lasagna Roll Up-Uri, Caserola Cu Rulou De Varză Ușor De Gătit Lent, și Rulouri De Lasagna Pentru Congelator pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În aragaz lent de 3 până la 4 litri, fasole stratificată, coapse de pui, usturoi, ardei iute, chimen și salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Capac; gatiti la setare scazuta 7 pana la 8 ore.
3
Cu aproximativ 15 minute înainte de servire, încălziți cuptorul la 177°. înfășurați tortilla în folie; se încălzește în cuptor aproximativ 15 minute sau până se încălzește. Între timp, așezați toate ingredientele de topping în feluri de mâncare individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți puiul din aragazul lent; așezați pe farfurie mare. Cu furculiță sau masher de cartofi, mash fasole ușor pentru a îngroșa sos. Tăiați puiul cu 2 furculițe; reveniți la aragazul lent și amestecați cu amestecul de fasole pentru a umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Puneți oaspeții să pună tortilla caldă pe farfuria de servire. Lingura aproximativ 1/2 cana amestec de pui pe tortilla; top cu topping-uri dorite. Ori părți de tortilla peste umplere; asigura cu scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate14
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista