Slow-Aragaz Santa Fe Piept De Curcan
Slow-aragaz Santa Fe piept de curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $3.68 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 320 calorii, 62g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți chipotle chile în sos adobo, amidon de porumb, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Slow Cooker Piept De Curcan, Slow Cooker Piept De Curcan, și Piept De Curcan Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit.
Puneți curcanul în aragaz. Într-un castron mic, amestecați salsa, mierea și chile; se toarnă peste curcan.
Capac; gatiti la foc mic setarea 6-7 ore.
Scoateți curcanul din aragaz.
Îndepărtați pielea din pieptul de curcan.
Tăiați curcanul în 24 de felii; așezați pe platou și acoperiți pentru a se încălzi.
Se toarnă sucuri de la aragaz în ceașcă de măsurare sau castron cu microunde cu 4 cani. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează; se amestecă în sucuri în cană. Cuptorul cu microunde neacoperit la 3 până la 5 minute, amestecând în fiecare minut, până când amestecul fierbe și se îngroașă.