Slow-aragaz recolta cârnați și legume caserola este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,57 USD pe porție. O porție conține 318 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime. Un amestec de varză, ceapă, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Caserola De Mic Dejun Cu Cârnați Și Ouă Cu Aragaz Lent, Slow-Aragaz Ușor Italiană Cârnați Supa De Legume, și Aragaz lent cârnați italieni, carne de vită și Ragu de legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați pansamentul și muștarul. În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, aranjați feliile de cartofi într - un strat uniform; stropiți cu o treime din amestecul de pansament. Aranjați felii de ceapă pe cartofi; stropiți cu o treime din amestecul de pansament. Se acoperă cu morcovi și varză; stropiți cu amestecul de pansament rămas.