Slow-Aragaz Pizza Ravioli Amesteca
Reteta Slow-aragaz Pizza Ravioli amesteca ar putea satisface pofta mediteranean în aproximativ 3 ore și 30 de minute. Acest fel principal are 630 calorii, 38g de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 2,51 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de carne de vită măcinată, ravioli umplute cu brânză, pepperoni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserola Ravioli Cu Aragaz Lent, Supă De Ravioli Cu Aragaz Lent, și Tocană De Ravioli Italiană Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați fundul aragazului lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit. Linia laterală a aragazului lent cu folie; pulverizați folia cu spray de gătit.
În tigaie de 12 inci, gătiți cârnați la foc mediu 8 până la 10 minute, despărțind cârnații cu lingura, până când nu mai este roz; scurgere.
Așezați cârnații într-un castron mare. În aceeași tigaie, gătiți carnea de vită, ceapa și usturoiul la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită este bine gătită și ceapa este fragedă; scurgere.
Adăugați amestecul de vită și 1 borcan de sos de paste în bol cu cârnați; se amestecă pentru a se combina.
În aragazul lent, întindeți jumătate din borcanul rămas de sos de paste pentru a acoperi fundul.
Strat cu jumătate din ravioli și jumătate din amestecul de carne.
Se presară cu 1 1/2 căni de brânză și jumătate din pepperoni. Repetați straturile.
Capac; gatiti la foc mic setarea 3 ore.
Presărați măsline înainte de servire.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon