Slow-aragaz Hot friptură de vită sandwich-uri au Jus

Slow-aragaz Hot friptură de vită sandwich-uri au Jus ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 278 calorii, 20g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați rulouri kaiser, ochi de vită de friptură rotundă, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri Ușoare De Friptură De Vită Cu Aragaz Lent, Sandwich-uri de carne de vită cu aragaz lent cu hrean, și Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți 6 fante adânci distanțate uniform în friptura de vită, folosind un cuțit ascuțit. Introduceți cățelul de usturoi în fiecare fantă.
Presărați piper uniform peste friptura întreagă; frecați piperul în friptură.
Pulverizați în interiorul aragazului lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit.
Așezați feliile de ceapă în aragaz; se toarnă bulion peste ceapă.
Acoperiți și gătiți la foc mic 6 până la 8 ore.
Scoateți carnea de vită din aragaz; așezați pe tabla de tăiat.
Tăiați carnea de vită peste cereale în felii subțiri. Întoarceți carnea de vită la aragaz pentru a umezi. Pentru a servi, umpleți fiecare rulou prăjit cu carne de vită, ceapă și 1 felie de roșii. Puneți o cantitate mică de bulion din aragaz peste carne de vită, dacă doriți.