Slow-aragaz Hot friptură de vită sandwich-uri au Jus

Slow-aragaz Hot friptură de vită sandwich-uri au Jus
Slow-aragaz Hot friptură de vită sandwich-uri au Jus ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 278 calorii, 20g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați rulouri kaiser, ochi de vită de friptură rotundă, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri Ușoare De Friptură De Vită Cu Aragaz Lent, Sandwich-uri de carne de vită cu aragaz lent cu hrean, și Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți 6 fante adânci distanțate uniform în friptura de vită, folosind un cuțit ascuțit. Introduceți cățelul de usturoi în fiecare fantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Friptură De VităFriptură De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Presărați piper uniform peste friptura întreagă; frecați piperul în friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Pulverizați în interiorul aragazului lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Așezați feliile de ceapă în aragaz; se toarnă bulion peste ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CeapăCeapă
5
Adăugați carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
6
Acoperiți și gătiți la foc mic 6 până la 8 ore.
7
Scoateți carnea de vită din aragaz; așezați pe tabla de tăiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Tăiați carnea de vită peste cereale în felii subțiri. Întoarceți carnea de vită la aragaz pentru a umezi. Pentru a servi, umpleți fiecare rulou prăjit cu carne de vită, ceapă și 1 felie de roșii. Puneți o cantitate mică de bulion din aragaz peste carne de vită, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
BulionBulion
BoabeBoabe
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
RolaRola
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista