Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Hash de vită prăjită cu aragaz lent. O porție conține 297 calorii, 40g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,46 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de sos brun, cartofi o ' Brien, mazăre de vale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Încercați Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY, Aragaz Lent Friptură De Vită, și Friptură De Vită Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, puneți ceapa, carnea de vită, sarea, piperul și amestecul de sos uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Sos
Ceapă
Carne De Vită
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Se toarnă apă peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
3
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-9 ore. Între timp, dezghețați cartofii în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
4
Cu aproximativ 30 de minute înainte de servire, amestecați cartofii dezghețați și mazărea congelată. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperi; gatiti 25-30 de minute sau pana cand cartofii si mazarea sunt fragede.