Slaw proaspăt și crocant

Slaw proaspăt și crocant
Slaw proaspăt și crocant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.27 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 202 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ardei gras, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Crispy Ginger Slaw, Pui crocant și salată de mere, și Câine Slaw {cu carne de vită Crocantă} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare de servire combinați amestecul de coleslaw, ardeiul galben și frunzele de tarhon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Ardei GalbenArdei Galben
Chiftele Vegetariene De PuiChiftele Vegetariene De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Într-un castron mic combinați pansamentul, muștarul, mierea și semințele de mac. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Se toarnă peste amestecul de salată de varză, se aruncă pentru a acoperi și se servește.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista