Slaw de fenicul cu Prosciutto și Pesto de fistic
Slaw de fenicul cu Prosciutto și Pesto de fistic este un fără gluten, fără lactate și primar farfurie. Această rețetă face 6 porții cu 497 calorii, 10g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.02 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fisticul, pătrunjelul cu frunze plate, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri de porc și fenicul cu slaw de fenicul, Salată de fenicul cu slaw de piersici – fenicul, și Morcov și fistic Slaw pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați pătrunjelul, fisticul, cimbrul și căței de usturoi în vasul unui robot de bucătărie; amestecați până se toacă fin. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat uleiul de măsline, procesând până când este bine amestecat. Condimentează pesto-ul cu sare și piper, după gust.
Așezați feniculul într-un castron mare de servire.
Adăugați pesto și aruncați pentru a acoperi bine. Rupeți prosciutto-ul în bucăți de 1 inch și adăugați-l în castron. Aruncați ușor pentru a combina.