Slammin ' Salmon este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 338 calorii, 8g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 18 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de ulei de susan, piper, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Slammin ' Patties de somon din sud-vest sau prăjituri de somon, Somon Slammin Cu Un Corral Caper, și Slammin ' Prăjituri Crocante Cu Somon Cu Sos Gayla pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă oțetul balsamic, sucul de lămâie și sosul de soia cu sare, zahăr brun, ghimbir măcinat, boia, piper și fulgi de ardei roșu până când sarea s-a dizolvat. Se amestecă usturoiul, ceapa verde, uleiul de susan și uleiul de arahide până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1/4 Cană Muștar Uscat
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Umăr
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Ciupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)
2
Se toarnă marinada într-o pungă de plastic resigilabilă sau într-un vas de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați somon la marinată și aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4
Se pune la frigider și se marinează 2 până la 24 de ore.
5
Pregătiți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Scurgeți excesul de marinată din fileurile de somon. Grătiți până când este ferm și opac, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.