Skillingsboller, Chifle Norvegiene Cu Scorțișoară
Skillingsboller reteta, chifle scorțișoară Norvegiană ar putea satisface pofta scandinav în jurul valorii de 45 minute. Această masă de dimineață are 199 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. Această rețetă de la Serious Eats are 200 de fani. Dacă aveți scorțișoară, drojdie instant, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Skillingsboller / rulouri de scorțișoară Norvegiană, Skolebrulcodd ~ Norvegiană "Chifle Școlare", și Skillingsbollar-rulouri norvegiene de scorțișoară și zahăr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1 băț de unt într-o cratiță la foc mic.
Se adaugă laptele și se încălzește până se încălzește.
Se ia de pe foc. Se amestecă 1/2 cană de zahăr și cardamom și se amestecă până se dizolvă.
Într-un castron mare sau vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un atașament cu cârlig pentru aluat, combinați făina, sarea și drojdia instantanee până la omogenizare.
Adăugați lichid și frământați până se formează un aluat lipicios. Pentru a frământa manual, întoarceți aluatul pe blatul ușor făinat și frământați până se omogenizează și nu prea lipicios, aproximativ 10 minute, pudrând cu făină, după cum este necesar, pentru a preveni lipirea. Pentru a frământa într-un mixer de stand, frământați la viteză medie mică până când aluatul este neted și elastic. Ar trebui să se îndepărteze de părțile laterale ale mixerului, dar abia să se lipească de fund. Dacă nu, adăugați cantități mici de făină și lăsați-le să fie complet încorporate până când se obține textura potrivită.
Așezați bila de aluat într-un castron mare și acoperiți cu un prosop curat. Lăsați vasul într-un loc cald până când a crescut la dimensiunea dublă, aproximativ 30 de minute.
Între timp, combinați restul de unt, scorțișoară și restul de 1/2 cană de zahăr într-o cratiță mică la foc mic. Se amestecă până când untul este doar topit, apoi se lasă să se răcească în timp ce aluatul se termină în creștere.
Împărțiți aluatul în două bile egale.
Cu sucitor, întindeți o bilă într-un pătrat de aproximativ 14 inci într-o parte și 1/2 inci grosime.
Rulați aluatul departe de dvs. într-un buștean strâns și așezați cusătura în jos pe o tăietură. Folosiți un cuțit ascuțit de bucătar pentru a-l tăia în rulouri de 1 inch, folosind o mișcare ușoară de tăiere.
Transferați rulourile pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament, distanțându-le la aproximativ 1/2 inch.
Repetați pașii 6 și 7 cu bila de aluat rămasă, folosind o foaie de copt suplimentară cu margini (sau, dacă nu vă deranjează că rulourile se lipesc, le puteți încadra pe toate într-o singură foaie de copt). Acoperiți rulourile cu folie de plastic și lăsați să crească în frigider timp de 10 până la 12 ore.
Când sunteți gata de coacere, scoateți tigăile din frigider și așezați-le pe tejghea în timp ce cuptorul se preîncălzește la 450 F. reglați rafturile cuptorului în poziția superioară mijlocie și inferioară mijlocie.
Presărați zahăr perlat sau zahăr granulat peste chifle exact când le scoateți din cuptor. Căldura din chifle va face zahărul să se lipească, dar să nu se topească.) Se lasă să se răcească 5 minute și se servește.