Skillingsboller, Chifle Norvegiene Cu Scorțișoară

Skillingsboller, Chifle Norvegiene Cu Scorțișoară
Skillingsboller reteta, chifle scorțișoară Norvegiană ar putea satisface pofta scandinav în jurul valorii de 45 minute. Această masă de dimineață are 199 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. Această rețetă de la Serious Eats are 200 de fani. Dacă aveți scorțișoară, drojdie instant, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Skillingsboller / rulouri de scorțișoară Norvegiană, Skolebrulcodd ~ Norvegiană "Chifle Școlare", și Skillingsbollar-rulouri norvegiene de scorțișoară și zahăr pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 1 băț de unt într-o cratiță la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se adaugă laptele și se încălzește până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
3
Se ia de pe foc. Se amestecă 1/2 cană de zahăr și cardamom și se amestecă până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Într-un castron mare sau vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un atașament cu cârlig pentru aluat, combinați făina, sarea și drojdia instantanee până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie InstantaneeDrojdie Instantanee
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați lichid și frământați până se formează un aluat lipicios. Pentru a frământa manual, întoarceți aluatul pe blatul ușor făinat și frământați până se omogenizează și nu prea lipicios, aproximativ 10 minute, pudrând cu făină, după cum este necesar, pentru a preveni lipirea. Pentru a frământa într-un mixer de stand, frământați la viteză medie mică până când aluatul este neted și elastic. Ar trebui să se îndepărteze de părțile laterale ale mixerului, dar abia să se lipească de fund. Dacă nu, adăugați cantități mici de făină și lăsați-le să fie complet încorporate până când se obține textura potrivită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
6
Așezați bila de aluat într-un castron mare și acoperiți cu un prosop curat. Lăsați vasul într-un loc cald până când a crescut la dimensiunea dublă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Între timp, combinați restul de unt, scorțișoară și restul de 1/2 cană de zahăr într-o cratiță mică la foc mic. Se amestecă până când untul este doar topit, apoi se lasă să se răcească în timp ce aluatul se termină în creștere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
8
Împărțiți aluatul în două bile egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
9
Cu sucitor, întindeți o bilă într-un pătrat de aproximativ 14 inci într-o parte și 1/2 inci grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
1
Se presară stafide.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2
Rulați aluatul departe de dvs. într-un buștean strâns și așezați cusătura în jos pe o tăietură. Folosiți un cuțit ascuțit de bucătar pentru a-l tăia în rulouri de 1 inch, folosind o mișcare ușoară de tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Chefs CuțitChefs Cuțit
3
Transferați rulourile pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament, distanțându-le la aproximativ 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Repetați pașii 6 și 7 cu bila de aluat rămasă, folosind o foaie de copt suplimentară cu margini (sau, dacă nu vă deranjează că rulourile se lipesc, le puteți încadra pe toate într-o singură foaie de copt). Acoperiți rulourile cu folie de plastic și lăsați să crească în frigider timp de 10 până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
5
Când sunteți gata de coacere, scoateți tigăile din frigider și așezați-le pe tejghea în timp ce cuptorul se preîncălzește la 450 F. reglați rafturile cuptorului în poziția superioară mijlocie și inferioară mijlocie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Presărați zahăr perlat sau zahăr granulat peste chifle exact când le scoateți din cuptor. Căldura din chifle va face zahărul să se lipească, dar să nu se topească.) Se lasă să se răcească 5 minute și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Zahăr PerlatZahăr Perlat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții25
Scor De Sănătate1
Revista