Skillet prăjit Mac și brânză de la Zingerman ' s Roadhouse
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați Mac-ul prăjit cu brânză de la Zingerman ' s Roadhouse. Această rețetă face 4 porții cu 390 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de dafin, unt, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 182 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Roadhouse Mac și brânză, Cea mai bună brânză vegană Mac N' , și Mac Vegan și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere la foc mare. Gatiti pastele pana cand sunt al dente.
Scurgeți pastele, treceți-le sub apă rece și readuceți-le în oală.
Încălziți untul într-o cratiță la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa și frunza de dafin și gătiți, amestecând frecvent, timp de 3 până la 5 minute, sau până când ceapa se înmoaie. Se amestecă făina și se gătește, amestecând continuu, timp de 1 minut, sau până când amestecul devine ușor bej, este Bulbuc și pare să fi crescut în volum. Creșteți căldura la mediu și bateți încet laptele cald și smântâna. Aduceți la fierbere, amestecând frecvent. Reduceți focul la minim, amestecați muștarul și fierbeți sosul timp de 2 minute.
Adăugați brânza în sos cu o măsură de 1/2 cană, amestecând până când brânza se topește înainte de a face o altă adăugare.
Scoateți și aruncați frunza de dafin.
Se toarnă sosul peste paste și se amestecă bine. Condimentează după gust cu sare și piper.
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare până când este foarte fierbinte.
Adăugați uleiul de măsline, învârtindu-se pentru a acoperi.
Adăugați macaroanele și lăsați-le să gătească timp de 3 minute sau până se formează o crustă. Răsturnați fundul crustei cu o lingură de metal și gătiți încă 3 minute. Nu amestecați des. Gatiti pana cand aproximativ 15-20% din amestec este maro auriu.