Skillet Gratar De Pui

Skillet gratar de pui este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 299 calorii, 37g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Dacă aveți la îndemână sos de grătar cu usturoi prăjit cu miere, amestec de condimente Southwest chipotle, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Skillet Gratar De Pui, Skillet Gratar De Pui, și Pizza Cu Tigaie De Pui La Grătar.
Instrucțiuni
Așezați puiul între 2 foi de folie de plastic; Lira la 1/2-inch grosime folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea. Frecați usturoiul peste pui și presărați uniform cu amestec de condimente și sare.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 3-4 minute pe fiecare parte.
Adăugați sos de grătar și apă, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite; gatiti 1-2 minute sau pana cand puiul este gata.
Se servește cu: Slaw dulce și acru