Sirop pe caserola de pâine prăjită franceză

Sirop pe partea de Jos caserola pâine prăjită franceză este un vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 324 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 117 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ouă, unt, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Caserola de pâine prăjită franceză cu sirop de marmeladă, Caserola de pâine prăjită cu mere {peste noapte} cu sirop de cidru de mere, și Pâine prăjită cu sirop de scorțișoară.
Instrucțiuni
Ungeți ușor o farfurie de caserolă de 9x13 inci.
Combinați zahărul brun, untul, siropul de porumb, 1/2 cană lapte integral și 1/8 linguriță sare într-o cratiță la foc mediu; gatiti, amestecand constant, pana cand zaharul este dizolvat si siropul este neted, aproximativ 5 minute.
Turnați siropul în vasul de caserolă pregătit.
Aranjați feliile de pâine deasupra stratului de sirop din vasul cu caserole.
Bateți 2 1/2 căni de lapte, ouă, extract de vanilie și 1/4 linguriță de sare într-un bol; se toarnă amestecul de lapte peste pâine. Acoperiți vasul cu caserolă cu folie de plastic și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Scoateți folia de plastic din vasul cu caserole.
Amestecați zahărul alb și scorțișoara împreună într-un bol mic; presărați amestecul peste caserolă. Acoperiți caserola cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute.
Îndepărtați folia de aluminiu și continuați să coaceți până când caserola este gătită și ouăle sunt setate, 25 până la 30 de minute. Caserola va fi siropoasă, dar ar trebui să se îngroașe pe măsură ce se răcește.