Sirop de zahăr de nucă de cocos și palmier cu Tapioca, fructe tropicale și gheață rasă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați sirop de zahăr de nucă de cocos și palmier cu Tapioca, fructe tropicale și gheață rasă. O porție conține 797 calorii, 6g de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.68 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr de palmier, lapte de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Budincă de Tapioca cu cremă de nucă de cocos și sirop de zahăr de palmier, Clătite Cu Banane Și Nucă De Cocos Cu Sirop De Zahăr De Palmier, și Înghețată Cu Zahăr De Nucă De Cocos-Palmier pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 8 căni de apă la fiert într-o cratiță de 2 litri și adăugați tapioca, amestecând continuu. Se fierbe ușor, amestecând ocazional, până când tapioca este aproape complet translucidă, 40 de minute până la 1 1/2 ore, în funcție de dimensiunea tapioca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tapioca
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se lasă tapioca să stea, acoperită, până când este complet translucidă, 45 de minute până la 1 1/2 ore, în funcție de dimensiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tapioca
3
În timp ce tapioca stă în picioare, aduceți zahărul, un vârf de sare și 1/4 cană de apă rămasă la foc mic într-o cratiță mică și grea, amestecând până când zahărul este dizolvat. Fierbeți siropul până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tapioca
Zahăr
Sirop
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Scoateți 3/4 cană (total) de strat gros de cremă de nucă de cocos din vârfurile conservelor (rezervând restul pentru o altă utilizare) și amestecați în sirop până se combină bine. Se răcește siropul până la rece, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De Cocos
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Adăugați 3 căni de apă rece la tapioca translucidă, apoi scurgeți într-o sită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tapioca
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
6
Transferați tapioca într-un castron mare umplut la jumătate cu apă rece, rotiți și apoi scurgeți în sită. (Acest lucru elimină excesul de amidon.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tapioca
Amidon
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
7
Puneți 3 linguri de sirop în fiecare din cele 4 pahare (vor mai rămâne câteva), apoi împărțiți fructele și tapioca între ele. Sus cu gheață rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tapioca
Fructe
Sirop
Gheață
8
* Disponibil pe piețele asiatice și Uwajimaya (800-889-1928).
1
Tapioca perlată mică poate fi înlocuită cu cea mare, dar timpul de gătire trebuie redus la aproximativ 5 minute timp de fierbere și 15 minute timp de staționare.Pentru această rețetă, preferăm una dintre următoarele mărci de lapte de cocos, deoarece lichidul subțire și stratul asemănător cremei sunt distinct separate: un gust de Thai, Mount Tai, Thai Kitchen sau Ka-Me. Siropul poate fi făcut cu 3 zile înainte și răcit, acoperit.