Sirop De Tei-Busuioc
Nevoie de un fără gluten, prietenos cu fodmap și garnitură vegană? Siropul de tei-busuioc ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 97 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți busuioc, coajă de tei, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor foarte rău (dar încă fixabil) spoonacular de 7%. Încercați Fresce Aguas De Pepene Verde Cu Sirop De Tei, Mentă Și Busuioc, Cupcakes cu ulei de măsline de ghimbir cristalizat cu unt de var, busuioc Opal, mentă și coajă de tei, și Sirop De Piersici-Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa și zahărul într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu-mare pana se dizolva zaharul (aproximativ 12 minute).
Se ia de pe foc și se amestecă coaja proaspătă de tei și crenguța de busuioc. Abrupt 10 minute, se răcește (aproximativ o oră) și tulpina.